Billiga bäddsoffor

På jakt efter en billig bäddsoffa? Det är otroligt många som räddats av en bäddsoffa när oväntade gäster dykt upp. Ofta har man inte plats för ett gästrum i hemmet, speciellt om det inte är så ofta man har någon som övernattar. Med alla de billiga bäddsoffor som finns på nätet att köpa idag har man otroligt mycket fint och skönt att välja på.

Ljusblå bäddsoffa med förvaring

En utmärkt möbelbutik som satsar på billiga bäddsoffor och andra prisvärda möbler är Furniturebox. Denna populära möbelbutik öppnade redan år 2006 och har sedan dess haft som mål att sälja bra möbler, särskilt soffor, till extra förmånliga priser.

Soffa i blått tyg med divan

När man skaffar sig en ny bäddsoffa vill man helst att den ska vara lätt att använda. Speciellt om man använder sig av soffan varje dag. Många ungdomar och studenter har bara ett rum eller en liten lägenhet. Vardagsrummet får därför ofta arbeta dubbelt som sovrum. Då behöver man billiga bäddsoffor som är snabba och lätta att öppna, samtidigt som de är bra för ryggen att sova i.

Soffa i grönt tyg

Många vill ha billiga bäddsoffor som verkligen passar in i hemmet. Alla har ju sin egen speciella stil när det kommer till inredning, och en soffa är en relativt stor möbel. För att binda ihop ett rum och ge ett harmoniskt resultat, även om man har olika stil på möblerna, kan man trolla ganska mycket med textiler. Vissa billiga bäddsoffor har ett överdrag som man ibland också kan få i metervara. Genom att göra t.ex kuddöverdrag i samma tyg, eller i alla fall i samma kulör, kan rummet snabbt bli hemtrevligt och även lite mer enhetligt.

Mörkgrå soffa med divan

Många nätbutiker erbjuder nu billig eller fri frakt när man köper en bäddsoffa. Ibland kan det bero på var i landet man bor, men det blir i alla fall nästan alltid mycket smidigare och billigare att handla sin soffa på nätet än att gå runt och leta i butiker. Utbudet är så pass mycket större och det är ofta lättare att se på bilderna hur soffan kommer att se ut i ett vanligt rum.

Liten soffa i beige tyg

Ibland kan det också löna sig med en hörnsoffa som öppnas till säng, en så kallad hörnbäddsoffa. Man får plats med många personer i denna typ av soffa och det finns ofta förvaringsplats för sängkläder, kuddar och täcken inne i soffan. Med alla de otroligt fina och prisvärda bäddsoffor som finns att välja på idag, hittar man garanterat något som man tycker om.

Ljusgrå soffa med öppet avslut och förvaring