Bäddsoffor

Soffbord i oljad ek och faner

Soffbord - en viktig del av inredningen

Att planera sitt hem och hur man ska inreda är något som många tycker är roligt. Det är ett tillfälle då man verkligen får möjlighet att uttrycka sin personlighet och smak. Ofta väljer man en av de större möblerna först, och bygger sedan upp rummet runt denna. Det kan vara soffan, sängen eller matplatsen. Men det är många gånger de små detaljerna som gör ett hem unikt och personligt.

Furniturebox

Letar du billiga soffbord på nätet?
På Furniturebox.se hittar du alltid flera
bra erbjudanden på soffbord

Bord i vitlack Bord i massiv ek med hylla Bord med skiva i oljad massiv ek

Soffbord till exempel, är en viktig del av inredningen. Många tycker om att sitta och dricka kaffe i soffan, eller till och med äta middag framför tv:n. Därför behöver man ett bra soffbord, ett som är anpassat till hur man använder det. Har man små barn brukar man ha ett speciellt behov av ett soffbord som inte går sönder så lätt. Gärna ett som är lätt att hålla rent också.

Vissa soffbord har förvaringsplats för olika saker. Detta kan vara en bra idé om man har en bäddsoffa i vardagsrummet och vill ha lakan och filtar i närheten. Andra väljer att ha ett urval av böcker och tidningar i eller under soffbordet. En del soffbord har en glasskiva, och under den finns det flera praktiska små fack. Här kan man lägga minnen och andra saker som man tycker är fina.

Det finns ett stort urval av soffbord på nätet. Förutom de större möbelbutikerna finns det många små, speciella affärer. Här kan man ofta hitta riktiga juveler, soffbord som inte finns på andra ställen. Dessutom är det skönt att kunna sitta hemma och se på vad som finns, utan stress. Allt fler nätbutiker erbjuder gratis hemkörning av möbler, vilket gör det hela ännu lättare att handla soffbord på nätet.

Vissa soffbord är en del av ett set eller en serie. Man kan få sidobord, och kanske en matplatsmöbel i samma stil. Detta kan ibland ge ett lite mer enhetligt intryck i vardagsrummet. Om man väljer ett klassiskt soffbord kan man kanske välja ett mer vågat mönster på soffan, och sedan ha ett soffbord i en ovanlig form eller färg. Det viktiga är att de passar ihop, och att man tycker om det.

En del möbelaffärer på nätet tillåter en själv att utforma sitt soffbord, både vad gäller material och form. På så sätt blir sofbordet ännu mer unikt. Så man har många möjligheter när det kommer till soffbord, det är bara fantasin som sätter gränser.

Bord med 2 stycken skivor i glas och underrede i stål Bord med skiva i betong och underrede i svart metall Vitbetsat bord i massivt trä med skivai tåligt säkerhetsglas Runt bord i ek med glasskiva Bord med bordsskivor i klart respektive frostat glas Soffbord med två sittpallar
Se alla soffbord som finns att köpa hos Furniturebox