Bäddsoffor

Små bäddsoffor

Att ha en liten bäddsoffa stående i vardagsrummet eller på kontoret är en smart investering. Man vet aldrig när man får en extra gäst och då är det så lätt att bara vika ut sängen. När den är stängd har man ju en skön sittplats, det brukar alltid finnas behov av att kunna sträcka ut sig i en soffa. Ibland har man begränsat med utrymme i hemmet, och då kan en liten bäddsoffa verkligen vara en bra lösning.

När man talar om små bäddsoffor så betyder inte det att de inte är lika sköna att sova i som stora bäddsoffor. Vissa två-sitsare blir nästan lika stora som en rejäl dubbelsäng när man öppnar dem, allt beror på vilken modell det är och vem som brukar sova över.

Liten bäddsoffa i beige tyg Furniturebox

Furniturebox - en utmärkt
möbelbutik för alla som
letar små bäddsoffor
till bra priser

En liten bäddsoffa kan ofta passa in så gott som var som helst, även i de hörnor och vrår i hemmet där man annars inte får in några möbler. Eftersom de är små brukar de inte väga så mycket och man kan därför dra ut dem till önskad plats vid behov.

Soffa i blått tyg

De flesta människor idag har inte plats för ett extra sovrum i hemmet där man kan lägga gäster, så en liten och praktisk bäddsoffa är verkligen det allra bästa alternativet. Ett stort plus är ju också det faktum att på dagtid så har man en skön sittplats, så man lätt kan kombinera alla aktiviteter i ett och samma rum.

På nätet finns det idag flera olika modeller och prisgrupper. Ska man sova varje natt i bäddsoffan kanske man behöver investera lite extra i en riktigt ordentlig modell, men annars brukar de flesta kunna sova riktigt gott en eller ett par nätter i en liten bäddsoffa. Vissa varianter är korta, de är mest tänkta för barn och ungdomar. Helt perfekt för tonårsrummet alltså. Andra är betydligt längre, men inte så breda. Man kan dock sova två i dem, medan en del mer är som en enkel och bred enkelsäng.

Furniturebox

På jakt efter en liten bäddsoffa? På Furniturebox.se
hittar du mängder av små bäddsoffor till
förmånliga priser och fri frakt

Billig bäddsoffa i beige tyg

Vissa soffgrupper ger möjlighet till att en soffa kan öppnas medan de andra är vanliga soffor. Då kan man få harmoni i vardagsrummet samtidigt som man är förberedd på att ha nattgäster. Det finns också en del små bäddsoffor som är tre-sitsare, men då börjar man ganska snart ta upp mer golvyta och plats.

En kompakt variant som inte har så stora armstöd brukar vara det mest praktiska för små hem. Dessa tar mycket liten plats på dagtid och fungerar bra som säng nattetid. Lakan och filtar brukar man ofta få förvara någon annanstans, men det finns också soffbord som fungerar som förvaringsplats. Med lite planering kommer man kunna utnyttja alla utrymmen på bästa möjliga sätt och samtidigt njuta av sina gäster.

Klassisk bäddsoffa i grått tyg Liten soffa med förvaring Kompakt tresitsig bäddsoffa i blått tyg Liten soffa i ljusgrått tyg Soffa i grått tyg med förvaringslåda Klassisk bäddsoffa i liten storlek Soffa som lätt kan förvandlas till en rymlig sovplats Smidig soffa i ljusgrått tyg som är liten och lätt att bädda

Hos WeGot hittar du
bäddsoffor i flera olika storlekar
till marknadens bästa priser

WeGot
Klicka här för att besöka WeGot
Besök Furniturebox
Se alla bäddsoffor som finns att köpa hos Furniturebox