Bäddsoffor

Bäddsoffor med
divan

Vardagsrummet är ett ställe där det mesta föregår. Man underhåller gäster här, de flesta sitter i vardagsrummet och ser på Tv, ofta äter man eller fikar här, och så vidare. Många använder även detta rum till att sova i, antingen själva eller som gästrum. Det är därför viktigt att ha en bra plats att sitta, en soffa som passar in i ens livsstil, och då gärna en bäddsoffa. Ett allt-i-allo-rum kräver bra möbler och planering för att fungera.

Vändbar bäddsoffa med divan Furniturebox

Furniturebox - en utmärkt
möbelbutik för alla som
letar divanbäddsoffor
till bra priser

Det finns flera läckra bäddsoffor med divan på marknaden idag, speciellt om man ser sig om lite på nätet. Detta är verkligen en bra kombination för att använda soffan både dag- och nattetid. Divansoffor har blivit mycket populära på sista tiden, många tycker om att ligga i soffan och se på Tv eller läsa. Man kan sitta upp och sträcka ut benen eller glida ner och ta sig en liten tupplur. Att det sedan också är en bäddsoffa är verkligen ett stort plus.

Med de flesta bäddsoffor med divan kan man välja om man ska ha den långa delen till höger eller till vänster. Detta gör det lite lättare att få den att passa in i vardagsrummet, oavsett vilka andra möbler man har eller var fönstren sitter. Det är så praktiskt att kunna ha en extra säng till hands, många av dessa soffor öppnas som en dubbelsäng. Ibland finns det plats för att förvara sängkläder och extra kuddar inne i soffan, och kanske även en bäddmadrass. Man ska inte behöva tveka att bjuda in familj och vänner att sova över, med dessa praktiska soffor går det som en dans.

Det är viktigt att en divanbäddsoffa också är skön att sova på. Vissa bäddsoffor kan mer lämpa sig som en extrasäng och inte en varje dag bädd och då kan en bäddmadrass vara att rekommendera. Den täcker över alla skarvar, och ger en mjuk och skön yta. Det räcker ofta med en tunn variant för att göra stor skillnad, och den tar inte alls så stor plats när den är hopvikt.

Man tillbringar ofta en stor del av sin vakna tid i vardagsrummet, och det är därför ett rum som man vanligtvis inreder noga. En snygg bäddsoffa med divan, kanske en härlig läsfåtölj och någon puff gör att man har gott om plats för alla. Sedan kompletterar man med ett soffbord, bra belysning och gärna ett par sköna växter så man har sin egen lilla oas, en plats för både umgänge och vila.

Furniturebox

Letar du efter en bekväm bäddsoffa med divan? Möbelvaruhuset Furniturebox erbjuder sköna
bäddsoffor till extra förmånliga priser

Vändbar soffa i grönt tyg med divan Soffa med öppet avslut och förvaring Mörkgrå soffa med mjuka kuddar Ljusblå soffa med förvaring Soffa med divan i svart tyg Divanbäddsoffa i grönt tyg Soffa i rött tyg Soffa som med några enkla handgrepp bäddas ut till en extrasäng

WeGot säljer
eleganta och bekväma bäddsoffor
till marknadens bästa priser

Klicka här för att besöka WeGot
Besök Furniturebox
Se alla bäddsoffor som finns att köpa hos Furniturebox